ایمپلنت دندان کودکان امکان پذیر خواهد بود؟ استفاده از ایمپلنت دندان در کودکان یکی از بهترین روش ها برای نبود دندان در این افراد است. ایمپلنت دندان کودکان مزایای بسیاری چون حفظ استخوان فک، عملکرد بهتر دهان کودکان، زیبایی بیشتر در دهان و صورت، افزایش اعتماد به نفس و تغییر رفتار در جامعه را با خود به همراه خواهد داشت.
دندان درد، یکی از آزاردهندهترین دردهایی است که میتواند به سراغ هر فردی بیاید. حالا تصور کنید این درد در دهان کودکان رخ دهد! قطعا نگرانی والدین را به دنبال خواهد داشت. پالپ دندان، بافت نرمی است که در مرکز دندان قرار دارد و حاوی عروق خونی و اعصاب است. در صورتی که پالپ دندان دچار عفونت شود، کودک احتمالا با دندان درد شدید مواجه خواهد شد. پالپوتومی یکی از روشهای درمانی برای نجات دندانهای شیری آسیب دیده است. در این مطلب از سایت دکتر محمدی قصد داریم به بررسی این روش درمانی و جوانب مختلف آن بپردازیم. با ما همراه باشید.
روکش دندان شیری مزایای بسیاری را با خود به همراه دارد. برای رهایی از پوسیدگی دندان، شکستگی دندان عفونت دندان میتوانید از روکش دندان استفاده کنید و از خطرات احتمالی برای کودکان جلوگیری نمایید. لبخند درخشان کودک شما با دندانهای شیری زیبا آغاز میشود. اما گاهی اوقات، حوادث یا پوسیدگی میتواند به این دندانهای کوچک آسیب برساند. در چنین مواقعی، ممکن است دندانپزشک اطفال روکش دندان شیری را برای محافظت از دندان و حفظ سلامت دهان کودک شما توصیه کند. اما روکش دندان شیری چیست و در چه شرایطی موردنیاز است؟ در این مطلب از سایت دکتر محمدی به تمام سؤالات شما در مورد روکش دندان شیری پاسخ خواهیم داد.
دیدن لکه خون روی مسواک فرزندتان می تواند نگرانی و دلشوره زیادی برای شما به همراه داشته باشد. اما جای نگرانی زیادی نیست! خونریزی لثه در کودکان، مشکلی نسبتاً شایع است که علل مختلفی می تواند داشته باشد. بهداشت دهان و دندان ضعیف، استفاده نادرست از مسواک و نخ دندان، رژیم غذایی نامناسب، التهاب لثه ، بیماری دهان و دندان از جمله متداول ترین علت خونریزی لثه کودکان به شمار می رود. در این مطلب از سایت دکتر محمدی، به بررسی دلایل خونریزی لثه در کودکان و راه های پیشگیری از آن می پردازیم. با ما تا انتهای این مطلب همراه باشید.
جلوگیری از پوسیدگی دندان کودکان بسیار آسان است. با استفاده از روش هایی مانند مسواک زدن و نخ دندان کشیدن به طور مرتب، انتخاب خوراکیهای مناسب برای کودکان، استفاده از فلوراید و مراجعه منظم به دندانپزشک اطفال به راحتی مانند جلوگیری از پوسیدگی دندان کودکان شوید. در ادامه این مطلب از معتبرترین کلینیک دندانپزشکی غرب تهران شما را به طور کامل با عوامل و روش های جلوگیری از پوسیدگی دندان کودکان آشنا خواهیم کرد.
صحیح مسواک نزدن، مصرف نوشابههای گازدار و آبمیوههای دارای قند، مصرف دارو، مواد غذایی دارای رنگدانه و پوسیدگی دندان از دلایل تغییر رنگ دندان کودک به شمار می رود. در این مطلب از کلینیک دندانپزشکی دکتر محمدی به بررسی دلایل تغییر رنگ دندان در کودکان و راه های پیشگیری از آن خواهیم پرداخت. برای اطلاعات بیشتر در این باره با ما همراه باشید.
با دندان درد کودکان چه کنیم؟ کمپرس سرد، ماساژ ملایم لثه، استفاده از دهانشویه، آبنمک و مراجعه به دندانپزشک راهکارهایی هستند که در مواقعی که کودکان شما با دندان درد مواجه میشوند میتوانید از آن استفاده کنید. هیچ صدایی دلخراشتر از گریه و ناله کودک دلبندتان به خاطر دندان درد نیست. اما نگران نباشید! در این مطلب از کلینیک دندانپزشکی دکتر محمدی به شما والدین گرامی راهکارهای مفیدی برای تسکین درد دندان کودک و اقدامات لازم برای حل ریشهای مشکل ارائه میدهیم. پس نفس عمیقی بکشید و با ما همراه باشید.
قاتل دندان درد شدید چیست؟ ایبوپروفن، استامینوفن یا کتوپروفن داروهای مسکنی هستند که از آنها بهعنوان قاتل دندان درد شدید نامبرده میشود. اگر به دنبال روشهای خانگی هستید آبنمک و قرقره آن میتواند قاتل دندان درد شدید باشد. قاتل دندان درد شدید در بارداری و کودکان را نمیتوانیم به شما توصیه کنیم. زیر را در این دوران بدون مشورت با پزشک و مصرف دارو عوارض بسیاری را به همراه خواهد داشت.
دندان درد کودکان می تواند برای والدین تا حد زیادی آزاردهنده باشد و آنها برای درمان این مشکل روش های متعددی را در پیش بگیرند. به طور کلی، حدود 43 درصد از کودکان بین 2 تا 19 سال در یک سال معین دچار پوسیدگی دندان می شوند. در حالی که این یک پیشرفت نسبت به سال های اخیر است، اما هنوز یک مشکل بزرگ وجود دارد. حتی اگر فرزندتان را تشویق کنید که بهداشت دهان و دندان را رعایت کند، با وجود خوردن مواد غذای خاصی مانند آنبات ها، آنها ممکن است دچار پوسیدگی دندان و دندان درد شوند.
درمان آبسه دندان در کودکان با روش های مختلفی در خانه و در مطب دندانپزشک انجام می شود. آبسه دندان، نوعی چرک است که می تواند اثر عفونت باکتریایی، در داخل دندان، لثه یا استخوان فک ایجاد شود. متأسفانه، آبسه تنها بزرگسالان را تحت تأثیر قرار نداده و کودکان نیز به همان اندازه در سال های اولیه زندگی خود دچار آبسه دندانی می شوند.
با آگاهی از نکات مهم در دندانپزشکی کودکان یا اطفال بهتر می توانید از دندان های فرزندان خود محافظت نمایید. به عبارتی، برخی از حقایق در مورد دندانپزشکی کودکان وجود دارند و به شما کمک می کنند تا کار خود را در این زمینه بهتر انجام دهید. آیا می دانستید که دندان های نوزادان حتی قبل از تولد شروع به رشد می کنند؟ با این حال، دندان های شیری تا حداقل 6 ماهگی قابل مشاهده نیستند. همانطور که نوزاد بالغ می شود، تا زمانی که کودک مجموعه کاملی از دندان های شیری (معمولاً در حدود 3 سالگی) داشته باشد، دندان های بیشتری رشد خواهند کرد.
مراقبت از دندان های نوزاد و حفظ آنها بدون پوسیدگی از اهمیت بالایی برخوردار است. درست است که دندان های دائمی، سرانجام جایگزین دندان های شیری می شوند، اما آنها به عنوان متغیرهایی برای دندان های بالغ عمل می کنند. بدون داشتن مجموعه ای سالم از دندان های شیری، کودک شما در جویدن، لبخند زدن و واضح صحبت کردن دچار مشکل می شود. به همین دلیل است که مراقبت از دندان نوزاد بسیار مهم است. با شروع به موقع مراقبت از دندان ها، کودک شما نیز این عادات سالم را یاد گرفته و به طور روزانه اجرا می نماید. برای آشنایی بیشتر در این مطلب از سایت دکتر محمدی با ما همراه باشید.