02188695864
شهرک غرب، بلوار فرحزادی، بالاتر از بلوار دریا، کوچه بهاران ۲، پلاک ۵۳ (روبروی مرغ سوخاری کوپال)، واحد ۲
شنبه تا پنج شنبه: 10 صبح تا 9 شب
drmohammadi
logo ×

مقالات آموزشی

مجله دندان پزشکی کلینیک دکتر شهاب محمدی

با دندان درد کودکان چه کنیم؟
با دندان درد کودکان چه کنیم؟

با دندان درد کودکان چه کنیم؟ کمپرس سرد، ماساژ ملایم لثه، استفاده از دهان‌شویه، آب‌نمک و مراجعه به دندان‌پزشک راهکارهایی هستند که در مواقعی که کودکان شما با دندان درد مواجه می‌شوند می‌توانید از آن استفاده کنید. هیچ صدایی دل‌خراش‌تر از گریه و ناله کودک دلبندتان به خاطر دندان درد نیست. اما نگران نباشید! در این مطلب از کلینیک دندانپزشکی دکتر محمدی به شما والدین گرامی راهکارهای مفیدی برای تسکین درد دندان کودک و اقدامات لازم برای حل ریشه‌ای مشکل ارائه می‌دهیم. پس نفس عمیقی بکشید و با ما همراه باشید.

قاتل دندان درد شدید چیست؟ در بارداری و کودکان
قاتل دندان درد شدید چیست؟ در بارداری و کودکان

قاتل دندان درد شدید چیست؟ ایبوپروفن، استامینوفن یا کتوپروفن داروهای مسکنی هستند که از آنها به‌عنوان قاتل دندان درد شدید نامبرده می‌شود. اگر به دنبال روش‌های خانگی هستید آب‌نمک و قرقره آن می‌تواند قاتل دندان درد شدید باشد.  قاتل دندان درد شدید در بارداری و کودکان را نمی‌توانیم به شما توصیه کنیم. زیر را در این دوران بدون مشورت با پزشک و مصرف دارو عوارض بسیاری را به همراه خواهد داشت.

دندان درد کودکان نشانه چیست و چه زمانی نیاز به درمان دارد؟
دندان درد کودکان نشانه چیست و چه زمانی نیاز به درمان دارد؟

دندان درد کودکان می تواند برای والدین تا حد زیادی آزاردهنده باشد و آنها برای درمان این مشکل روش های متعددی را در پیش بگیرند. به طور کلی، حدود 43 درصد از کودکان بین 2 تا 19 سال در یک سال معین دچار پوسیدگی دندان می شوند. در حالی که این یک پیشرفت نسبت به سال های اخیر است، اما هنوز یک مشکل بزرگ وجود دارد. حتی اگر فرزندتان را تشویق کنید که بهداشت دهان و دندان را رعایت کند، با وجود خوردن مواد غذای خاصی مانند آنبات ها، آنها ممکن است دچار پوسیدگی دندان و دندان درد شوند.

درمان آبسه دندان در کودکان با چه روش هایی انجام می شود؟
درمان آبسه دندان در کودکان با چه روش هایی انجام می شود؟

درمان آبسه دندان در کودکان با روش های مختلفی در خانه و در مطب دندانپزشک انجام می شود. آبسه دندان، نوعی چرک است که می تواند اثر عفونت باکتریایی، در داخل دندان، لثه یا استخوان فک ایجاد شود. متأسفانه، آبسه تنها بزرگسالان را تحت تأثیر قرار نداده و کودکان نیز به همان اندازه در سال های اولیه زندگی خود دچار آبسه دندانی می شوند.

نکات مهم در دندانپزشکی کودکان
نکات مهم در دندانپزشکی کودکان

با آگاهی از نکات مهم در دندانپزشکی کودکان یا اطفال بهتر می توانید از دندان های فرزندان خود محافظت نمایید. به عبارتی، برخی از حقایق در مورد دندانپزشکی کودکان وجود دارند و به شما کمک می کنند تا کار خود را در این زمینه بهتر انجام دهید. آیا می دانستید که دندان های نوزادان حتی قبل از تولد شروع به رشد می کنند؟ با این حال، دندان های شیری تا حداقل 6 ماهگی قابل مشاهده نیستند. همانطور که نوزاد بالغ می شود، تا زمانی که کودک مجموعه کاملی از دندان های شیری (معمولاً در حدود 3 سالگی) داشته باشد، دندان های بیشتری رشد خواهند کرد.

مراقبت از دندان نوزاد
مراقبت از دندان نوزاد

مراقبت از دندان های نوزاد و حفظ آنها بدون پوسیدگی از اهمیت بالایی برخوردار است. درست است که دندان های دائمی، سرانجام جایگزین دندان های شیری می شوند، اما آنها به عنوان متغیرهایی برای دندان های بالغ عمل می کنند. بدون داشتن مجموعه ای سالم از دندان های شیری، کودک شما در جویدن، لبخند زدن و واضح صحبت کردن دچار مشکل می شود. به همین دلیل است که مراقبت از دندان نوزاد بسیار مهم است. با شروع به موقع مراقبت از دندان ها، کودک شما نیز این عادات سالم را یاد گرفته و به طور روزانه اجرا می نماید. برای آشنایی بیشتر در این مطلب از سایت دکتر محمدی با ما همراه باشید.

روش‌های کاهش درد دندان درآوردن در نوزادان
روش‌های کاهش درد دندان درآوردن در نوزادان

آشنایی با روش های کاهش درد دندان آوردن در نوزادان می تواند تا حد زیادی از استرس والدین در مورد این قضیه بکاهد. اکثر نوزادان اولین دندان خود را در حدود 4 تا 7 ماهگی در می آورند. اولین دندان هایی که ظاهر می شوند، اغلب دو دندان پایین در جلو هستند. دو دندان وسط در بالا معمولا پس از آن در می آیند. زمانی که کودک شما بیقراری نموده و تمایل دارد که دائما دست یا یک شیء را در دهان خود قرار دهد، قطعا دندان های او در حال بیرون زدن هستند. در این وضعیت، والدین به دنبال روش هایی هستند که از درد دندان درآوردن نوزاد خود بکاهند. در ادامه مقاله با این راهکارها آشنا خواهیم شد. روش هایی ایمنی که استرس را از شما دور کرده و می توانند درد دندان درآوردن فرزند دلبند شما را تسکین دهند. برای کسب اطلاعات بیشتر با سایت دکتر محمدی در این مطلب همراه شوید.

مراقبت های لازم برای دندان های اطفال
مراقبت های لازم برای دندان های اطفال

مراقبت های لازم برای دندان های اطفال یکی از مسائل مهمی است که والدین باید همیشه به خوبی به آن توجه داشته باشند. بسیاری از ما به عنوان والدین گمان می کنیم که دندان های شیری اهمیت زیادی ندارند و جای خود را به دندان های دائمی می دهند. اما باید بدانید که آسیب دیدن این دندان ها می تواند بعدا دندان های دائمی کودکان شما را در معرض خطر قرار دهد. علاوه بر این، سلامت دهان و دندان ارتباط مستقیمی نیز با سیستم گوارش کودک شما دارد و در نتیجه مراقبت های لازم برای دندان های اطفال الزامی می شود. برای اطلاعات بیشتر با سایت دکتر محمدی همراه باشید.

منشاء ترس کودکان از دندانپزشکی
منشاء ترس کودکان از دندانپزشکی

ترس کودکان از دندانپزشکی یکی از مسائل شایعی است که اکثر والدین با آن روبرو می شوند. برای بیشتر کودکان، کلینیک یا مطب دندانپزشکی همیشه یادآور یک محیط وحشتناک است. در واقع ترس کودکان از یک موضوع خاص می تواند ریشه در موقعیت، مکان یا شخص خاصی داشته باشد. برای غلبه برای آن هم باید منشاء این ترس شناسایی شده و سپس راهکارهای مناسبی را ارائه داد. زیرا در غیر این صورت، ممکن است فوبیاهای بزرگ تری برای کودکان در آینده شکل بگیرد. برای اطلاعات بیشتر در این باره با سایت دکتر محمدی همراه باشید.

شکستگی دندان های شیری و اثرات آن روی دندان های دائمی
شکستگی دندان های شیری و اثرات آن روی دندان های دائمی

شکستگی دندان های شیری و اثرات آن روی دندان های دائمی یک موضوع قابل تأمل و مهم می باشد. ضربه به دندان های شیری معمولا در سنین 2 تا 4 سالگی رخ می دهد. یعنی در شرایطی که کودکان شروع به راه رفتن می کنند و نمی توانند روی پاهای خود خیلی ثابت بایستند. دندان های درگیر نیز معمولا دندان های قدامی فوقانی هستند. از طرفی بسیاری از والدین گمان می کنند که دندان های شیری فرزند آنها اهمیت چندانی ندارد زیرا به هر حال آنها جای خود را به دندان های دائمی می دهند. اما این تفکر درست نبوده و دندان های شیری باید تا زمان مناسب در دهان حفظ شوند. برای اطلاعات بیشتر با سایت دکتر محمدی همراه باشید.

بیماری های دهان و دندان در کودکان
بیماری های دهان و دندان در کودکان

پوسیدگی ها و بیماری های دهان و دندان در کودکان یکی از مسائلی است که ممکن است سبب نگرانی بسیاری از والدین شود. کودکی زمان ماجراجویی، اکتشاف و رشد است. با این حال، در این دوران، کودکان می توانند گاهی مشکلات دندانی را نیز تجربه کنند نظیر شکستگی دندان و یا ایجاد پوسیدگی و حفره. بسیاری از مشکلات دندانی در کودکان همان مواردی است که بزرگسالان را درگیر می کند، اما دندان های کودک شما هنوز در حال رشد است و اگر این پوسیدگی ها و بیماری ها درمان نشوند می توانند باعث رشد نامناسب دندان شوند. علاوه بر این با بزرگتر شدن کودک ممکن است مشکلات جدی تر به وجود آیند.

دلیل افتادن زودهنگام دندان شیری چیست
دلیل افتادن زودهنگام دندان شیری چیست

افتادن زودهنگام دندان شیری و علل آن یکی از مسائلی است که می تواند اغلب سبب نگرانی والدین شده و از این رو آنها دوست دارند که در مورد علل، عوارض، روش های پیشگیری و درمان این مسئله آگاهی کافی داشته باشند. درست است که روزی بالاخره دندان های شیری افتاده و دندان های دائمی جایگزین می شوند اما گاهی اوقات این مسئله بسیار زود رخ می دهد. به خاطر داشته باشید که تکامل دندان های شیری از دوران جنینی آغاز شده و از این رو مراقبت های درست مادران در بارداری می تواند نقش بسزایی را در سلامت دندان های شیری داشته باشد. علاوه بر این، دندان های شیری به جهت اینکه مرتبط با توسعه و شکل گیری دهان و فک کودک می باشند و نقش بسزایی را در غذا خوردن و گفتار کودکان ایفا می کنند، بسیار اهمیت دارند. در ادامه با این مطلب از سایت دکتر محمدی همراه باشید.